CAST / CREW LOTGENOTEN (DUTCH)

 • Alfred Heppener speelt Remco Albrecht

  Specialisme: Acteren.

  Ik doe mee aan TEE omdat ik het fijn vind om aan een wat langer lopend project te werken. Ook de opzet om meer mensen "In The Picture" te krijgen spreekt mij zeer aan. De rol van Remco is voor mij zeer uitdagend.

  IMDB profiel

 • Heleen van Doremalen speelt Ineke Albrecht

  Specialisme: Acteren.

  Ik vind het een uitdaging om via dit bijzondere experiment samen een mooie film te maken. Bovenal is het waanzinnig leuk en leerzaam om met deze groep talentvolle, ervaren vakmensen te werken!

  IMDB profiel

  Website

 • Fransie Groenendijk speelt Lieke Albrecht

  Specialisme: Acteren

  Ik doe mee met Entertainment Experience, omdat ik het een spannend project vind. Ik zie het als een uitdaging om aan een project mee te werken waarvan het script nog niet af is. Het dwingt je als acteur om heel erg in het 'hier en nu' te spelen, meer dan dat weet je simpelweg nog niet. Ik heb naast een aantal studentenFilms en een paar bijrollen voornamelijk theater ervaring. Ik zie dit project dus ook als een kans om veel te leren!

  IMDB profiel

  Website

 • Martijn van Hese speelt Tobias Albrecht

  Specialisme: Acteren. Toneelregie & Productie

  Entertainment Experience gaat voor mij over de samenwerking met nieuwe mensen. Het is daarom zo heerlijk om in het team van IO-filmproducties mee te draaien: ondanks het ontbreken van een budget werkt iedereen met een professionele inslag en dat is wel zo prettig. Het biedt daarnaast een kans om te laten zien wat je kunt. De rol van Tobias is een interessante, ik hoop dat deze wat meer zal ontwikkelen in de sociopathische richting.

  IMDB profiel

  Website

 • Marleen Maathuis speelt Merel

  Specialisme: Acteren, zang

  Het project leek me een leuke uitdaging juist omdat er in korte tijd een goed resultaat moet worden neergezet. Het vergt veel creativiteit en doorzettingsvermogen naast snel schakelen en keuzes maken. Hierdoor is het een enorme leerschool waar nieuwe obstakels elkaar in rap tempo opvolgen. Ik als actrice heb in geen enkel project zoveel overwonnen als in dit project en zonder het IO Team was het zeker niet gelukt!

  IMDB profiel

  Website

 • Cas van der Sande speelt Wim

  Specialisme: Acteren

  Voor mij is Enterainment Experience een unieke gelegenheid mijn bescheiden acteerervaring op het toneel uit te breiden met Filmervaring. Heel anders maar uiteindelijk zit je heel dicht op de huid. Verder is het gewoon leuk om met een bevlogen cast en crew samen iets moois neer te zetten.

  IMDB profiel

 • Charmène Sloof speelt Nadja van Romsbeek

  Specialisme: Acteren, dans en zang

  Om te kunnen acteren heb ik een podium nodig om mezelf te laten zien. Meters maken met inspirerende collega’s binnen alle facetten van dit heerlijke vak, heb ik nodig om me verder te ontwikkelen. Entertainment Experience biedt dit platform, ik zou wel gek zijn als ik deze kans niet met beide handen zou aanpakken!

  IMDB profiel

 • Mischa van der Klei speelt Fred

  Specialisme: Entrepeneur, Acteren, Internetondernemer

  Entertainment Experience kan een interessant platform zijn om met andere creatieven je talent te delen op het gebied van film en tv. Het filtert nieuw talent, brengt deze samen en geeft ze een podium. Een stroom die hiermee op gang komt en die naar mijn mening hard nodig is binnen het geëikte wereldje.

  IMDB profiel

 • Nienke Brinkhuis speelt Maaike

  Specialisme: Acteren, Stemactrice

  IMDB profiel

  Website

 • Stephan Brenninkmeijer

  Specialisme: Regie / Montage

  Ik zie het als mijn missie om met onbekend talent een zelfde niveau te halen als de gevestigde namen die we zo vaak zien.
  Dit onbekende talent krijgt veel te weinig aandacht.

  IMDB profiel

  Website

 • Robert M. Berger

  Specialisme: Camera, Licht

  Heel erg leuk om met nog onbekende en getalenteerde acteurs te kunnen werken zonder budget in een heel korte tijd.
  Daarbij is het erg fijn met regisseur Stephan Brenninkmeijer samen te werken.

  IMDB profiel

  Website

 • Mandy Vellekoop

  Specialisme: Productieleiding/assistentie & Figurantenbegeleiding

  Na samen te hebben gewerkt bij Caged hebben Stephan en Charmene gevraagd of ik wilde meewerken aan Entertainment Experience, waarop ik gelijk 'ja' zei.
  Er werd mij de mogelijkheid gegeven om nog meer te groeien in mijn productiewerk, waardoor ik ontzettend blij ben met het project "Entertainment Expierence".

  IMDB profiel

Download hier

De inhoud van de website van BrennFilm is auteursrechtelijk beschermd. 
Foto's van BrennFilm mogen zonder toestemming niet worden gebruikt.

All rights reserved on all pictures